Izdelava spletnih strani Net Art

Izdelava spletnih straniNet Art d.o.o. ustvarja na slovenskem spletnem trgu že več kot desetletje. Smo zanesljiv partner, ki zna prisluhniti svojim strankam. Glavna dejavnost je izdelava spletnih strani, poleg pa ponujamo še vse potrebne storitve za uspešno in obiskano spletno mesto. Ne glede na namen, bodisi je to povečanje prometa ali prepoznavnosti podjetja vam naše podjetje ponudi ustrezno spletno rešitev. Z vami sodelujemo in vas vodimo preko celotnega procesa izdelave. Pri izdelavi spletnih strani vam lahko pomagamo tudi z profesionalnimi oblikovalci, tekstopisci ali fotografi. Stranke brezplačno izobrazimo za uporabo vmesnika za samostojno urejanje strani in za način pravilnega kreiranja vsebine v spletu za dosego večjega kroga potencialnih strank. Po izdelani spletni strani poskrbimo za nemoteno delovanje in vzdrževanje. Izdelava spletnih strani pri nas poteka hitro in izdelana spletna stran je optimalna za vaše podjetje.
V primeru, ko je dejavnost podjetja v veliki meri odvisna od prometa, ki prihaja preko brskalnikov je zelo pomembna pozicija na ključne besede. Uvrstitev v brskalnih lahko močno izboljšamo s pomočjo optimizacije spletne strani. V Net Art d.o.o. pri izdelavi poskrbimo za optimalno optimizacijo spletne strani in vas izobrazimo o pravilnem načinu pisanja v spletu.

 

Spletne aplikacije

spletne-aplikacijeV sodobnem svetu lahko s pomočjo računalnikov boljše organiziramo svoj prosti čas, delovni proces ali katerekoli druge aktivnosti. Pri organizaciji vam lahko zelo pomagajo spletne aplikacije, oziroma programi napisani po vaši meri, ki jih izdelujemo v Net Artu. Po posvetu z vami, kjer v pogovoru ugotovimo vaše želje, lahko naredimo aplikacijo s katero boste z manj napora in stresa dosegli svoje cilje.
Spletne aplikacije se lahko uporabljajo za manjše stvari, kot je podpora za dokumentacijo proizvodov, ki jo pretočite preko interneta. Pogostejša uporaba pa je v večjih projektih v katerih s pomočjo aplikacij dosegamo boljšo organiziranost in povezanost zaposlenih. Pravilno zastavljena aplikacija lahko močno olajša ali celo popolnoma avtomatizira delo in s tem omogoči več časa za druge projekte ali počitek.
Za kakovostne in hitre spletne rešitve obiščite www.netart.si ali nas pokličite na 040 305 465.