O meni

Mojca KmetičIme mi je Mojca Kmetič. S slikanjem, poslikavami in fotografijo se ukvarjam že od samega otroštva. Ker pa je bila želja po ustvarjanju tako močna sem se odločila za študij v tej smeri in leta 2006 diplomirala iz slikarstva. Slikam in rišem v različnih tehnikah za lastno zadovoljstvo in po naročilu.

 

tattoo-certificateV letih po končanem študiju me je zelo zanimalo področje tetoviranja in zato sem se odločila , da se poizkusim še v tetovažah. S tetoviranjem se ukvarjam od leta 2010. Izobraževala sem se kot gostujoči umetnik v tatoo studijih po Angliji, Nemčiji in Braziliji. Delala sem v naslednjih tattoo studijih: Cosmic Tattoo, Frith Street Tattoo, Tatu You Diego, JazzInked Tattoo.
Leta 2011 sem odšla v London na tatoo akademijo, kjer sem dobila znanje in prakso o tatujih in tetoviranju.

 

Leta 2013 sem odprla svoj tattoo studio Mk Tatu Studio v Ljubljani. Že od samega začetka so mnogi videli moja dela in izrazili željo, da se le ta pretvorijo v trajna umetniška dela. V studiu vsak dan nastajajo nove tetovaže in trudim se, da je vsaka zase nekaj posebnega. Tako v sproščenem ozračju in prijetnem vzdušju nastajajo profesionalna dela.